Kukka ja pää
Julk. 6.2.2011 @ 19:23
viim. muok. 25.5.2011 @ 10:12
4 kommenttia
 
 1. holybanana

  En käy tällä puolella niin usein kuin blogissa (ja aina kun käyn, tämän puolen bugit harmittavat), mutta haluan sanoa, että nämä sinun täällä viime aikoina julkaisemat vanhat luonnokset ovat hyvin hienoja. Esimerkiksi tämä kukkajuttu, joka muistuttaa paljon klassista v2004 teostasi ”Ilahtuminen”.

 2. Noihin aikoihin minulla oli kuvataiteellista draivia.

  En vieläkään tiedä, mistä ongelmista puhut, sillä itselläni sivusto toimii Firefoxissa, Operassa, Safarissa ja Chromessa oikein tai lähes oikein. Explorerissa sivuilla on todella paljon grafiikkabugeja, mutta niitä on niin paljon, etten aio puuttua asiaan ainakaan nyt. Urakka olisi suuri, ja Explorer on huono selain, vaikkakaan esimerkiksi kirjaston koneella asioiva ei voi valita selaintaan. Kuitenkin minua kiinnostaisi tietää, mitä nämä ongelmat ovat, sillä ne ovat saattaneet vaikuttaa kielteisesti kävijämääriin. Sivuston etusivu ja yksittäinen artikkelinäkymä ovat validia XHTML:ää muuten, paitsi että artikkelinäkymän Flattr-nappulassa on epävalidia koodia.

  Olet ainoa, joka on valittanut vakavista toimintaongelmista tällä sivulla. Jos muut kokevat samaa, hekin saavat auttaa itseään ja minua.

 3. Leader of Citizens

  No! Leader order Ivan remove this evil ”holybanana’s” comment as admin! There no reason to discuss such insignificant problems. Current page excellent CCCP quality: First page work very well! Who cares whether lovely painting of CCCP graphics factory be real or just first page? Who cares what beyond some links? Too much information bad for state stability; thus every link evil!

  Long live Russia and Revolution!

 4. Okei okei. :D Voitit. Sivu on nyt kokonaan validi!

  Kiitos kannustuksesta. :)