11.11.2010

Julk. 23.1.2011 @ 0:29
viim. muok. 25.5.2011 @ 10:18
5 kommenttia
 
 1. Rva Johnson

  Tykkään tästä kovin. <3

 2. Hyvin valittu.

 3. Nätti on:)
  Laitoin avatariksi sun kuvan (kuolema näkee) ethän pahastu?

 4. holybanana

  Hei! Minä jouduin pyytämään täällä Tuukan sivuilla julkisesti anteeksi, kun pilaillessani käytin taannoin toisen ihmisen identiteettiä. Ja nyt sinä väität olevasi minä! Pyydä heti anteeksi, vale-minä!

  Sanoisin muuten näitä Tuukan kuvapuolen uusia julkaisuja hyviksi, mutta en tykkää ilmaista niin lyhyitä ja epäomaperäisiä arvioita. Joten siksi en sano niitä nyt hyviksi, vaan odotan päivää, jolloin keksin jotain mielenkiintoisempaa sanottavaa.

 5. Minä:

  En toki pahastu.

  holybanana:

  Ei lol. :D Hmm, hauska kuulla. En ole kauheasti saanut näistä töistä palautetta. Suurin osa keskustelusta on siirtynyt blogin puolelle. Itse en oo varma oonko kuvataidepuolella huonompi kuin ennen, vai onko mulla vaan taas sellainen kausi, että koen tekeväni huonoa jälkeä kun teen hyvää. Sarjakuvia ei nyt lasketa. Selvästi vähemmän efforttia pistän kumminkin sen eteen. Tää on kieltämättä hyvä.